O plovidbama iz djetinjstva - Vrlić, Anton (1995)
Sadržaj: kompozicija se sastoji od dviju ploha svijetlijeg i tamnijeg plavog tona nepravilnog pravokutnog oblika, od kojih je tamnija otisnuta preko svijetlije. U središnjem dijelu nalaze se dvije manje crne nepravilne pravokutne plohe na bijeloj podlozi