Acta stomatologica Croatica (University of Zagreb, School of Dental Medicine : Croatian Dental Society, Croatian Medical Association, 2006)
Mrežne stranice znanstveno-stručnog časopisa koji objavljuje članke iz svih područja stomatologije.