Acta stomatologica Croatica (Zagreb : University of Zagreb, School of Dental Medicine : Croatian Dental Society, Croatian Medical Association, 2006)
Mrežne stranice znanstveno-stručnog časopisa koji objavljuje članke iz svih područja stomatologije.
Zahtjevi sustava: Adobe Acrobat Reader.
Pristup: World Wide Web ; ranije dostupno na URL: http://www.ascro.net ; http://hrcak.srce.hr/acta-stomatol-croat.
Stv. nasl. s naslovnice.
Publikacija u formatu PDF.
Opis prema vol.54,no.4(2020) ; zadnji opis prema vol.56,no.3(2022) dana: 7.11.2022.
Keywords: Stomatologija -- Serijske publikacije