Hrvatska je dom svih njenih građana (Vlada Republike Hrvatske ; Organizacija za europsku sigurnost i suradnju, Misija u Republici Hrvatskoj, 2005)
Mrežne stranice kampanje Vlade RH i Misije OESS-a u Hrvatskoj s ciljem povećanja javne svijesti o pitanjima vezanima za povratak izbjeglica, prava manjina i pomirbe kao i stvaranje klime za održiv povratak.