Blaženi Ivan Merz (Zagreb ; Rim : Postulatura za kanonizaciju bl. Ivana Merza, 2004)
Službena web stranica Postulature za kanonizaciju bl. Ivana Merza, crkvene ustanove koja promiče poznavanje i štovanje Blaženika i priprema njegovu kanonizaciju - proglašenje svetim.
Pristup: World Wide Web ; ranije dostupno na URL: http://www.ivanmerz.hr/index.php
Stv. nasl. s naslovnice (opis građe dana: 16.5.2006 ; zadnji opis prema verziji dana: 6.5.2010.)
Keywords: Merz, Ivan; Blaženici -- Hrvatska