Saggio di voci, modi e proverbi nella parlata popolare zaratina - Sabalich, Giuseppe ([Zadar : s. n.], 1892)
Riječi, izrazi i poslovice u talijanskom govoru zadarskog područja.
Puno ime autora: Giuseppe Sabalich.
Bibliografija i bilješke uz tekst.
Keywords: Talijanski jezik -- Narječja -- Zadar