Prehrambeno-tehnološko inženjerstvo I.

Permalink: http://skupni.nsk.hr/Record/nsk.NSK01000616235/Details
Glavni autor: Lelas, Vesna (-)
Vrsta građe: Knjiga
Jezik: hrv
Impresum: Zagreb : Golden marketing - Tehnička knjiga, 2006.
Nakladnička cjelina: Udžbenici Sveučilišta u Zagrebu = Manualia Universitatis studiorum Zagrabiensis
Predmet:
LEADER 01262cam a2200361 ir4500
001 NSK01000616235
003 HR-ZaNSK
005 20080208102820.0
006 ad 000 0d
007 ta
008 061005s2006 ci d 000 0dhrv
020 |a 9532122966 
035 |9 (HR-ZaNSK)617418 
035 |9 (HR-ZaNSK)301005129 
035 |a (HR-ZaNSK)000616235 
040 |a HR-ZaNSK  |b hrv  |c HR-ZaNSK  |e ppiak 
041 0 |a hrv 
042 |a croatica 
044 |a ci  |c hr 
080 |a 664.017(075.8) 
100 1 |a Lelas, Vesna 
245 1 0 |a Prehrambeno-tehnološko inženjerstvo I. :  |b fizička svojstva hrane /  |c Vesna Lelas. 
260 |a Zagreb :  |b Golden marketing - Tehnička knjiga,  |c 2006.  |e (Zagreb :  |f Gothica) 
300 |a 141 str. :  |b graf. prikazi ;  |c 25 cm. 
490 0 |a Udžbenici Sveučilišta u Zagrebu = Manualia Universitatis studiorum Zagrabiensis 
505 0 |a Bilješka o autorici: str. 141 
504 |a Bibliografija: str. 137 
504 |a Predmetno kazalo 
650 7 |a Hrana  |x Fizikalna svojstva  |v Udžbenici  |2 nskps 
760 0 |t Udžbenici Sveučilišta u Zagrebu  |w nsk.(HR-ZaNSK)000035665 
981 |a A05/06  |p CRO  |r HRB2006 
998 |l lblo0610  |c sdio061006  |c bpkp061006  |b szvo0612  |b lomp0612 
886 0 |2 unimarc  |b 00814iam2 22002532 450