Društvo knjižničara Slavonije i Baranje (Društvo knjižničara Slavonije i Baranje, 2006)
Web-stranice strukovne regionalne udruge koja okuplja knjižničare iz svih vrsta knjižnica i djeluje na području tri županije Osječko-baranjske, Vukovarsko-srijemske i Požeško-slavonske.