Novosti o e-sadržajima : tjedna elektronička i web publikacija o digitalnoj kulturnoj baštini u knjižničarstvu, arhivistici i muzeologiji (Novinsko informacijsko dokumentacijsko društvo NID, 2005)
Mrežne stranice časopisa o digitalnoj kulturnoj baštini u knjižničarstvu, arhivistici i muzeologiji.