Kornjace.hr internet za kornjace. ([Slavonski Brod] : Kornjace.hr, 2002)
Mrežne stranice za ljubitelje kornjača.
Pristup: World Wide Web ; ranije dostupno na URL: http://www.kornjace.net
Stv. nasl. s naslovnice (Opis građe dana: 20.12.2006; zadnji opis prema verziji dana: 5.6.2012.)
Keywords: Kornjače