Čudesni svijet tehnike 5 : vježbenica s praktičnim vježbama iz tehničke kulture za 5. razred osnovne škole - Bartolić, Gordan, profesor tehničke kulture (Školska knjiga, 2006)
Sadrži knjižicu i radni materijal.