Usporedni porezni sustavi oporezivanje dohotka i dobiti - Blažić, Helena (Rijeka : Sveučilište u Rijeci, Ekonomski fakultet, 2006)
E-udžbenik
Pristup: World Wide Web
Stv. nasl. s nasl. zaslona
Publikacija u formatu PDF; sadrži 221 str
Keywords: Porez na dohodak; Porez na dobit