Strategija.hr : Središnji državni ured za razvojnu strategiju i koordinaciju fondova Europske unije (Središnji državni ured za razvojnu strategiju i koordinaciju fondova Europske unije, 2006)
Mrežne stranice središnjeg državnog ureda za razvojnu strategiju i koordinaciju fondova Europske unije koji obavlja stručne i upravne poslove vezane uz pripremu strategije razvitka Republike Hrvatske i prati provedbu ciljeva utvrđenih strategijom, a zadužen je i za sveukupnu koordinaciju fondova Europske unije otvorenih Republici Hrvatskoj. ;;