Strategija.hr Središnji državni ured za razvojnu strategiju i koordinaciju fondova Europske unije. - Hrvatska (od 1991). Središnji državni ured za razvojnu strategiju i koordinaciju fondova Europske unije (Zagreb) (Zagreb : Središnji državni ured za razvojnu strategiju i koordinaciju fondova Europske unije, 2006)
Mrežne stranice središnjeg državnog ureda za razvojnu strategiju i koordinaciju fondova Europske unije koji obavlja stručne i upravne poslove vezane uz pripremu strategije razvitka Republike Hrvatske i prati provedbu ciljeva utvrđenih strategijom, a zadužen je i za sveukupnu koordinaciju fondova Europske unije otvorenih Republici Hrvatskoj.
Pristup: World Wide Web
Stv. nasl. s naslovnice
Opis građe dana: 12.2.2007
Tekst na hrv. i na engl. jeziku
Keywords: Hrvatska (od 1991). -- Središnji državni ured za razvojnu strategiju i koordinaciju fondova Europske unije (Zagreb); European Union -- Fondovi -- Vodiči