Mljekarstvo.com časopis za unaprjeđenje proizvodnje i prerade mlijeka (Zagreb : Hrvatska mljekarska udruga, 2006)
Mrežne stranice znanstveno-stručnog časopisa.
Pristup: World Wide Web ; ranije dostupno na URL: http://mljekarstvo.com/.
Stv. nasl. s nasl. zaslona.
Od god.65,br.1(2015) urednica: Rajka Božanić.
Publikacija u formatu PDF.
Tekst na hrv. i na engl. jeziku.
Opis građe prema vol.70,no.4(2020) ; zadnji opis prema vol.72,no.4(2022) dana: 20.2.2023.
Keywords: Mlijeko -- Proizvodnja -- Serijske publikacije; Prerada mlijeka -- Serijske publikacije