Ekviva (Zagreb : B.a.B.e., 2007)
Ekviva je regionalni ženski portal i trenutno objedinjuje informacije o ženskim pitanjima te temama civilnog društva iz Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Srbije i Crne Gore.
Pristup: World Wide Web
Stv. nasl. s naslovnice (opis građe dana: 14.2.2007.)
U zaglavlju HTML podnasl.: Regionalni ženski portal
Tekst na hrv. i na engl. jeziku
Keywords: Žene -- Društveni uvjeti