Paediatria Croatica : hrvatski pedijatrijski časopis (Klinika za dječje bolesti, 2007)
Časopis je znanstveno-stručnoga karaktera. Objavljuje izvorne znanstvene, pregledne i stručne članke iz razvoja, patologije i zaštite djeteta do prenatalnog razdoblja do njegove potpune biologijske, duševne i društvene zrelosti.