Vox feminae (Prostor rodne i medijske kulture K-zona, 2006)
Portal čija je misija povećanje vidljivosti i utjecaja žena koje svojim radom doprinose stvaranju društva rodne ravnopravnosti i svojim primjerom potiču društveno odgovorno funkcioniranje.