Hrvatsko numizmatičko društvo Croatian Numismatic Society - Hrvatsko numizmatičko društvo (Zagreb) (Zagreb : Hrvatsko numizmatičko društvo, 2007)
Web stranice društva koje se bavi proučavanjem starog i suvremenog kovanog novca kao predmetima od povijesnog, kulturnog i umjetničkog značenja.
Pristup: World Wide Web
Stv. nasl. s naslovnice (opis građe dana: 25.4.2007.)
Tekst na hrv., engl. i njem. jeziku
Keywords: Hrvatsko numizmatičko društvo (Zagreb); Numizmatika -- Hrvatska