Energetika-net (Zagreb : Energetika marketing, 2005)
Web-stranice s temama vezanim uz energetiku, plin i plinsku tehniku, klimatizaciju, grijanje, ventilaciju i hlađenje, obnovljive izvore energije i ekologiju.
Pristup: World Wide Web; ranije dostupno na URL: http://energetika-net.hr/naslovna
Stv. nasl. s naslovnice (opis građe dana: 23.5.2007; zadnji opis prema verziji dana: 18.10.2022.)
Keywords: Energetika