Hrvatska udruga poslovnih žena : Croatian Businesswomen Association (Hrvatska udruga poslovnih žena Krug, 2005)
Web-stranice udruga poslovnih žena Hrvatske koje rade na poboljšanju položaja poslovnih žena u društvu kroz poticanje ženskog poduzetništva, poslovne kulture i međusobne suradnje.