Regio.hr ([S. l.] : Regio.hr, 2004)
Mrežne stranice posvećene razvijanju regionalnim razvojnim programima u Hrvatskog
Pristup: World Wide Web
Stv. nasl. s naslovnice
Opis građe dana: 12.6.2007
Tekst na hrv. i na engl. jeziku
Keywords: Hrvatska -- Regionalni razvoj