Rodoslovlje.hr (Hrvatsko rodoslovno društvo, 2006)
Mrežne stranice društva s ciljem poticanja i podupiranja rodoslovnih istraživanja uz okupljanje i educiranje zainteresiranih istraživača i njihovu međusobnu razmjenu iskustava