Hrvatsko društvo građevinskih konstruktora : Croatian Society of structural Engineers (Hrvatsko društvo građevinskih konstruktora, 2006)
Mrežne stranice stukovne udruge čija je zadaća okupljanje građevinskih konstruktora i ostalih građevinskih inženjera i djelatnika radi unapređivanja i promicanja etike inženjerskog poziva te promicanja razvoja istraživanja u graditeljstvu