Školski pravilnik za gimnazije i za realke dalmatinske : odobren odlukom Ć. k. ministarstva za bogoštovje i nastavu dne 15. veljače 1894. br. 872. (s. n., 1911)
Pravilnik kojim se reguliraju dužnosti učenika u školi i van nje, te školske kazne i njihove posljedice.