Ured za suzbijanje zlouporabe opojnih droga Vlade Republike Hrvatske (Ured za suzbijanje zlouporabe opojnih droga, 2007)
Mrežne stranice Vladinog Ureda koji prati i analizira čimbenike zlouporabe opojnih droga, prati kretanje te provedbu mjera i aktivnosti suzbijanja zlouporabe opojnih droga