Hr-kamioni.com online magazin o kamionima i prijevozu. (Vinkovci : T-mark, 2007)
Mrežne stranice sa svim informacijama i temama vezanim uz kamione i prijevoz
Pristup: World Wide Web
Stv. nasl. s naslovnice
Opis građe dana: 9.10.2007
Keywords: Teretna vozila -- Vodiči; Kamionski prijevoz