U obranu svojine : prilog tumačenju mirovnih ugovora - Peleš, Dušan ([s. n.], 1922)
O sporu "izmedju francuskog društva Société francais [!] des bois de Slavonie u Virovitici i dvijuh domaćih i jedne čehoslovačke šumske industrije: Dioničarskog društva za eksploataciju drva u Zagrebu, Deutsch, dio-ničarskog društva za industriju drva u Zagrebu i Mave Dracha mladjeg iz Caprag-Virovitice".