Geofizika (Geofizički zavod "Andrija Mohorovičić", Prirodoslovno-matematički fakultet Sveučilišta u Zagrebu, 2003)
Časopis objavljuje radove iz područja fizike atmosfere, fizike mora i fizike unutrašnjosti Zemlje.