Medijska istraživanja : hrvatski znanstveno-stručni časopis za novinarstvo i medije = Media research : Croatian journal for journalism and media (Doron : Fakultet političkih znanosti, 2000)
Časopis propituje medijske politike i regulativu; političku, ekonomsku i kulturnu ulogu medija u društvu; odnose između medija i društva na lokalnoj i na globalnoj razini; utjecaje, ograničenja i prepreke razvoju medija u suvremenom društvu i kroz povijest, medije i kulturu stvaranja civilnog društva.