Parnice zagrebačke proti "copernicama". (1629)
Zapisnici o procesima protiv vještica koji su se vodili od 1629. do 1715.
Usp. sign. R 3569
Papir
Lat. kurziva (pisalo više ruku)
Katalog rukopisa Nacionalne i sveučilišne biblioteke u Zagrebu
Gaj, V. Knjižnica Gajeva. Zagreb, 1875., str. 183
Bojničić, I. Neizdane izprave o progonu vještica u Hrvatskoj, u: Vjestnik kr. hrv. slav. dalm. zem. arkiva
Bayer, V. Ugovor s đavlom
Keywords: Inkvizicija -- Hrvatska -- Rukopis; Vještice -- Progoni -- Hrvatska -- Rukopis; Parnice