Strukovna udruga kriminalista (Strukovna udruga kriminalista, 2005)
Mrežne stranice neprofitne udruge građana koja okuplja kriminaliste i diplomirane kriminaliste, a namijenjene su promicanju, unapređenju i zaštiti kriminalističke struke