Auto-info.hr (Križevci : Auto-Info, 2005)
Web-stranice s informacijama o autoindustriji.
Pristup: World Wide Web
Stv. nasl. s naslovnice (opis građe dana: 8.1.2007.; zadnji opis prema verziji dana: 12.7.2021.)
Keywords: Automobili