Epoha zdravlja : glasilo Hrvatske mreže zdravih gradova (Hrvatska mreža zdravih gradova, 2005)
Hrvatska mreža zdravih gradova je asocijacija hrvatskih gradova i županija okupljenih oko ideje promicanja zdravlja.