Ručna knjiga za obćinare, za obćinske upravitelje i perovodje - Ljubić, Kažimir (Matica dalmatinska, 1868)
Sadrži Obćinski pravilnik za kraljevinu Dalmaciju, Izborni pravilnik za obćine kraljevine Dalmacije, druge propise o općinama i obrasce o rješavanju poslova.