Agencija za obalni linijski pomorski promet (Agencija za obalni linijski pomorski promet, 2006)
Mrežne stranice agencije čija je osnovna zadaća davanje koncesija za obavljanje javnog prijevoza na državnim brodskim, brzobrodskim i trajektnim linijama