Hrvatska zaklada za znanost (Hrvatska zaklada za znanost, 2001)
Web-stranice zaklade za promociju znanosti, visokog školstva i tehnologijskog razvoja u Republici Hrvatskoj s temeljnim ciljem osiguravanja gospodarskog razvoja i poticanja zapošljavanja.