Hrvatski zavod za zdravstveno osiguranje zaštite zdravlja na radu (HZZOZZR, 2008)
Mrežne stranice zavoda koji provodi politiku razvoja i unapređivanja zdravstvene zaštite u vezi s ozljedama na radu i profesionalnim bolestima