NBA-Croatia prvi hrvatski NBA portal ([S. l.] : Nba-croatia.com, 2007)
Mrežne stranice s vijestima i zanimljivostima iz svijeta košarke i NBA
Pristup: World Wide Web; ranije dostupno na URL: http://nba-croatia.com
Stv. nasl. s naslovnice (opis građe dana: 6.3.2008; zadnji opis prema veziji dana: 2.3.2011.)
Keywords: Košarka