Fond za regionalni razvoj Republike Hrvatske (Fond za regionalni razvoj Republike Hrvatske, 2012)
Mrežne stranice o financiranju inicijativa koje potiču uravnoteženi regionalni razvoj u Republici Hrvatskoj