Fond za regionalni razvoj Republike Hrvatske - Fond za regionalni razvoj Republike Hrvatske (Zagreb) (Zagreb : Fond za regionalni razvoj Republike Hrvatske, 2012)
Mrežne stranice o financiranju inicijativa koje potiču uravnoteženi regionalni razvoj u Republici Hrvatskoj
Pristup: World Wide Web
Stv. nasl. s naslovnice
Opis građe dana: 11.3.2008
Tekst na hrv. i na engl. jeziku
Keywords: Fond za regionalni razvoj Republike Hrvatske (Zagreb); Hrvatska -- Regionalni razvoj