Arzneimittel.
Veterinarska ljekaruša
18. stoljeće
Papir
Got. kurziva
Grmek, M. D. Rukovet starih medicinskih ... rukopisa sačuvanih u Hrvatskoj i Sloveniji
Katalog rukopisa Nacionalne i sveučilišne biblioteke u Zagrebu
Na poleđini prednjeg slobodnog lista zapis: Thomae Mikloussich
Keywords: Veterinarska medicina -- Rukopis; Terapija -- Rukopis