Agencija za strukovno obrazovanje i obrazovanje odraslih (Agencija za strukovno obrazovanje i obrazovanje odraslih, 2006)
Mrežne stranice agencije čija su djelatnost poslovi planiranja, razvijanja, organiziranja, provedbe, praćenja i unapređivanja sustava strukovnog obrazovanja i obrazovanja odraslih.