Agencija za strukovno obrazovanje i obrazovanje odraslih - Agencija za strukovno obrazovanje i obrazovanje odraslih (Zagreb) (Zagreb : Agencija za strukovno obrazovanje i obrazovanje odraslih, 2006)
Mrežne stranice agencije čija su djelatnost poslovi planiranja, razvijanja, organiziranja, provedbe, praćenja i unapređivanja sustava strukovnog obrazovanja i obrazovanja odraslih.
Pristup: World Wide Web ; ranije dostupno na URL: http://www.aso.hr
Stv. nasl. s naslovnice (opis građe dana: 19.3.2008. ; zadnji opis prema verziji dana: 12.12.2012.)
Keywords: Agencija za strukovno obrazovanje i obrazovanje odraslih (Zagreb); Obrazovanje odraslih -- Pravna regulativa -- Hrvatska