Licensing Experts Society : Udruga stručnjaka za licenciranje
Mrežne stranice udruge čiji je cilj poticanje primjene i širenja industrijskog odnosno intelektualnog vlasništva u gospodarstvu i njegovog prijenosa kroz ugovore o licenci i transferu tehnologije