Hrvatska donorska mreža : Donor Network of Croatia (Hrvatska donorska mreža, 1998)
Mrežne stranice organizacije koja se bavi promicanjem postmortalnog darivanja organa radi presađivanja, edukacijom zdravstvenih profesionalaca i bolničkog osoblja na području eksplantacije, poznavanja dijagnostike moždane smrti, tretmana donora organa, edukacijom transplantacijskih koordinatora