Moderna Hrvatska (Moderna Hrvatska, 2007)
Mrežne stranice udruge s ciljem pristupačnosti informacijama svima, unaprjeđenja kvalitete življenja, približavanje hrvatskih standarda standardima Europske unije, postavljanje novih normi kvalitete kojima bi omogućili laganiji život djece.