Život sv. Ivana Zlatoustog
Svetačka legenda u dvostruko rimovanim dvanaestercima, 370 stihova, prevedena prema tal. tekstu "La storia di S. Giovanni Boccadoro" --> usp. Fancev, F. Hrvatska legenda o Ivanu Zlatoustom u stihovima