Energetska agencija Sjeverozapadne Hrvatske (Energetska agencija sjeverozapadne Hrvatske, 2007)
Web-stranice agencije s ciljem promoviranja i poticanja regionalnog razvoja u području energetike i zaštite okoliša kroz korištenje obnovljivih izvora energije i uvođenje mjera povećane energetske efikasnosti