Hrvatska udruga djelatnika hitne medicinske pomoći (Hrvatska udruga djelatnika hitne medicinske pomoći, 2007)
Mrežne stranice udruge s ciljem približavanja svih djelatnika hitne službe u nastojanju za poboljšanjem organizacije, uvjeta i kvalitete rada u djelatnosti